Hlavní navigace

Skylink připravuje nový web a láká na Digitex

3. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 10. 2008

Satelitní platforma Skylink, která působí na českém trhu od 1. října a jako jediná nabízí vysílání ve vysokém rozlišení, spustila nové webové stránky. Ty jsou aktivní již od včerejšího odpoledne, ale podle výkonného ředitele společnosti TradeTec Jaromíra Glísníka je ještě na nich zapotřebí vykonat řadu úprav a nedodělků. Ve své finální podobě by měl být web připravený na začátku příštího týdne, kdy se koná veletrh Digitex, kde se bude platforma Skylink prezentovat. Tvář své firmy TradeTec nezměnil, stále je jí modelka Nicole.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Startuje satelitní platforma Skylink s Novou HD v základní nabídce

Skylink věnuje v současné době většinu energie právě do zařazení dalších kanálů ve vysokém rozlišení obrazu. Po vyřešení technických problémů se zákazníci balíčku MULTI mohou těšit kromě Novy HD na hudební Brava HDTV a panevropský Eurosport HD. Na Digitex přiveze podle serveru satCentrum Skylink velkoplošné zobrazovače, kde bude HDTV předvádět. Na projekci se podílejí firmy Antenex a Philips. Po dobu konání veletrhu budou návštěvníkům k dispozici také vedoucí pracovníci TradeTecu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).