Hlavní navigace

Sitcom Melissa & Joey od zítřka každý večer na Smíchově

27. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
Před třinácti lety se přestal natáčet americký sitcom Sabrina – mladá čarodějnice. Aktuální formu hlavní aktérky Melissy Joan Hartové budou moci od zítřka sledovat diváci kanálu Smíchov.

Po skončení natáčení Sabriny se Melissa na nějaký čas vzdala televizní kariéry a s manželem vychovávala své tři kluky. V roce 2009 si navíc splnila svůj dětský sen a otevřela obchod s cukrátky v Kalifornii. V roce 2010 se Melissa vrátila na televizní obrazovky a začala opět natáčet další úspěšný seriál Melissa & Joey, který od čtvrtka 28. dubna začne vysílat stanice Smíchov.

BRAND24

Seriál vypráví o místní političce Mel pocházející z politické rodiny. Když její rodinou otřese skandál, který nechává její neteř Lennox a synovce Rydera bez rodičů, Mel se jich ujímá. Joe, bývalý obchodník, zbankrotoval a nyní hledá novou práci. Když Mel přijde na to, že starat se o rodinu a mít vlastní život není jednoduché, najímá Joeho jako novou chůvu.

Seriál Melissa & Joey mohou diváci sledovat na stanici Smíchov každý den od 20 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).