Hlavní navigace

Primární signál Novy Sport bude distribuovat společnost T-Systems

29. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 9. 2011

Zakázku na primární distribuci signálu placeného programu Nova Sport získala od jeho provozovatele, CET 21, společnost T-Systems Czech Republic. Zajišťovat ji bude společně s firmou Media Broadcast. T-Systems zajišťuje přenos digitálního signálu do svého datového centra v Praze a následně prostřednictvím vlastní datové trasy do Usingenu (Německo), kde je tento signál následně zpracován partnerem T-Systems, kterým je společnost Media Broadcast, přiblížil Jan Rezek ze společnosti T-Systems Czech Republic.

K TÉMATU: Nova Sport pro satelitní služby CS Link a Skylink už funguje z nové pozice

BRAND24

Šíření signálu včetně programového průvodce je pro CET 21 zajištěno prostřednictvím satelitu Astra 23,5°E. Kromě primární distribuce do stovek kabelových a satelitních sítí používají tuto distribuci významní hráči na poli satelitního vysílání, jako je Skylink nebo CS Link, kteří obsluhují více než dva miliony domácností. T-Systems je zároveň operátorem vlastní placené digitální televizní služby přes internetový protokol (IPTV) viaTV.

Tento projekt pro nás představoval důležitý krok k dalšímu rozvoji našich aktivit na českém a slovenském trhu. Společný projekt se společností T-Systems u zákazníka CET 21, člena skupiny CME, nám otevírá řadu dalších příležitostí ve střední a východní Evropě, míní generální ředitel Media Broadcast Bernd Kraus.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).