Hlavní navigace

Šéfka bývalé Public TV připravuje novou stanici pro severní Čechy v DVB-T

24. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Program určený především divákům na Ústecku připravuje Renata Pešková. Ve vysílání by stanice měla nabídnout regionální zpravodajství, ale také lifestylové pořady.

Po více než roční odmlce se do vod digitální televize pouští opět bývalá šéfka dnes již neexistujícího lifestylového kanálu Public TV Renata Pešková. Její nový projekt nebude tak velkolepý, jako tomu bylo v případě jejího předchozího působiště, ale přesto bude svým signálem obhospodařovat slušné procento diváků. Přípravy na spuštění nové televize potvrdila serveru DigiZone.cz přímo Pešková. Nový program by měl být určený pro severní Čechy, především Ústecko.

ROZHOVOR Z ARCHIVU: Renata Pešková, Petr Pohl: Od prosince bude TV Public s pevným programem

Tipy C

Pešková popsala svůj nový projekt jako televizi určenou pro daný region s prvky lifestylu. Určitě ale nebudeme chtít konkurovat velkým televizím, uvedla ředitelka dnes již neexistující televize Public. Zahájení vysílání nového kanálu je podle jejích slov na spadnutí. Rádi bychom stanici spustili ještě do konce roku, konstatovala Pešková s tím, že program, který označila jako televizi CZ (Cézetko), by měl být distribuován v rámci multiplexu 3 a chce se inspirovat například úspěšně rozjetou stanicí V1.

Bližší informace o připravovaném projektu přinese server DigiZone.cz v pátečním článku

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).