Hlavní navigace

Servisní poplatek služeb CS Link a Skylink se nebude týkat T-Mobile televize

14. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V případě, že jste klienty satelitní služby T-Mobile televize, nemusíte se obávat, že byste museli platit takzvaný servisní poplatek, který bude zaveden od září u CS Linku a Skylinku.

Zákazníci satelitní služby T-Mobile televize se nemusí obávat, že by se jich týkal takzvaný servisní poplatek, který od září zavedou operátoři CS Link a Skylink. Serveru DigiZone.cz to potvrdila mluvčí T-Mobilu Martina Kemrová. Nabídka TV Start od T-Mobile zůstává i nadále bez jakýchkoliv měsíčních (či ročních) poplatků. Jsme rádi, že můžeme zákazníkům tímto způsobem vyjít vstříc, uvedla Kemrová. Právě TV Start je u tohoto operátora základní nabídkou bez měsíčního paušálu.

BRAND24

K TÉMATU: Skylink a CS Link od září zavedou servisní poplatek 29 Kč u neplacených nabídek

Výše servisního poplatku u obou zmíněných operátorů, tedy CS Linku a Skylinku, byla stanovena na 29 korun měsíčně. V případě, že by zákazníci některé ze služeb uvažovali o přechodu k satelitní televizi T-Mobilu, tento krok by se jim ale pravděpodobně nevyplatil. Záleželo by pochopitelně na tom, za kolik by se jim podařilo získat dekódovací kartu. Její hodnota ale není na stránkách T-Mobile televize uvedena. Cenou samotné karty neposloužím, dodala pro DigiZone.cz Kernová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).