Hlavní navigace

Server Playtvak.cz opouští jeho šéf Koukolíček, dočasně ho povede Ondráček

9. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Odvedl velký kus práce, hlavně v začátcích, kdy se Playtvak.cz teprve tvořil, byl vlastně jedním z prvních zaměstnanců v dresu Playtvak.cz,“ uvedl ředitel digitálního obsahu Martin Ondráček.

Tým serveru Playtvak.cz, který je nejnovějším projektem mediálního domu Mafra a přímým konkurentem internetové televize Stream.cz, opouští jeho šéf Josef Koukolíček, jenž stál v minulosti právě u zrodu platformy Seznamu a pro stejnou firmu vedl i bulvární web Super.cz. Za generálního ředitele Jana Andruška byl také mluvčím a později vedoucím PR oddělení skupiny Nova. Oficiálně byl Koukolíček označován jako šéfproducent projektu. Mafra to oznámila prostřednictvím relativně stručné tiskové zprávy, v níž Koukolíčkovi poděkovala. Ten pro změnu poděkoval za to, že mohl u zrodu tohoto projektu stát.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Playtvak.cz se inspiruje od norské televize, bude celé dny sledovat ranvej na Ruzyni

Odvedl velký kus práce, hlavně v začátcích, kdy se Playtvak.cz teprve tvořil, byl vlastně jedním z prvních zaměstnanců v dresu Playtvak.cz. Přeju mu hodně úspěchů v dalším profesním růstu, konstatoval ředitel digitálního obsahu mediální skupiny Mafra Martin Ondráček, který dočasně pozici po Koukolíčkovi přebírá. Ondráček do vydavatelství Andreje Babiše přešel z Českého rozhlasu, v minulosti však působil také dlouhá léta na Nově, a to jako ředitel zpravodajství, který na postu šéfredaktora a později ředitele zpráv a publicistiky nejsledovanější české televize působil v letech 2003 až 2012.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).