Hlavní navigace

Server DigiZone.cz aktualizoval rubriku Satelit

10. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 5. 2010

Rozsáhlou aktualizaci rubriky Satelit si vyžádaly poslední změny na orbitě. Ty nejzásadnější jsou patrné u platformy UPC Direct, kde bez nadsázky přibylo několik desítek stanic a paket přešel na úplně novou pozici 0,8 st. západně. V rubrice Satelit už se nebudeme zmiňovat o 19,2 st. východně, protože platforma z nich během několika měsíců odejde a všechny nové instalace už jsou realizovány na satelity Thor 5 a 6.

BRAND24

Druhou největší změnou prošly volně šířené stanice. V nabídce chyběly například programy Retro Music Television (ke konci května bude zakódován), CE TV nebo Moooby TV. Nejnovější aktualizace také akcentuje odchod televize Živa z pozice 23,5 st. východně. Do novinek je také zařazeno jarní rozšíření programové nabídky satelitní platformy Skylink – programy HBO HD, Cinemax, Fishing and Hunting, Cinemax a Viasat Nature. Nezapomněli jsme ani na aktualizaci platformy CS Link. V ní přibyly programy JOJ Plus, Doma a Hallmark. Téměř beze změny pak zůstala platforma Digi TV.

Autorem aktualizace je redaktor Lukáš Polák. V případě jakýchkoliv připomínek pište na jeho e-mail lukas.polak@i­info.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).