Hlavní navigace

Seriál Znamení koně se dočká pokračování, natáčet se bude do jara 2014

24. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE Diváci budou moci v seriálu opět vidět herce jako jsou Vilma Cibulková, Richard Krajčo, Tereza Voříšková nebo Boleslav Polívka. Režii druhé série obstará Milan Cieslar.

Česká televize začala v těchto dnech na Zlínsku natáčet pokračování dramatického seriálu Znamení koně, který je zasazen do prostředí koňských farem. První sérii uvedlo veřejnoprávní médium před dvěma lety, kdy se na obrazovce objeví řada druhá, je zatím otázkou. Česká televize to neprozradila. Pokračování Znamení koně bude mít třináct částí a zahrají si v něm mimo jiné Vilma Cibulková, Richard Krajčo, Tereza Voříšková, Igor Bareš nebo Boleslav Polívka. O režii se opět postará Milan Cieslar.

BRAND24

Z ARCHIVU: Na ČT 1 začíná nový seriál Znamení koně, navazuje na Cukrárnu

Vracíme se k práci, kterou jsme dělali moc rádi. Pokračování osudů našich hrdinů se v dalších dílech zajímavě vyvíjí a divák se má na co těšit, uvedl režisér Cieslar. Seriál vzniká ve Filmových ateliérech Zlín. Producentem rozsáhlého projektu je, stejně jako u původních třinácti dílů, Televizní studio Brno České televize, konkrétně Tvůrčí producentská skupina Davida Ziegelbauera. Seriál diváky opět zavádí do prostředí farem, kde jdou ruku v ruce s lidskými osudy i příběhy koní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).