Hlavní navigace

Šéfredaktor Hospodářských novin Petr Šimůnek skončil na Primě

24. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 8. 2009

Dlouholetý moderátor televize Prima a nynější šéfredaktor Hospodářských novin Petr Šimůnek se s vedením televize dohodl na ukončení moderování diskusního pořadu Partie. Šimůnek tento pořad moderoval s kratšími pauzami od roku 1998, od 6. září ho nahradí publicista Milan Šíma známý především z pořadů České televize Bez obalu nebo Naostro.

BRAND24

Petr Šimůnek nasadil laťku v Partii vysoko. Jsem proto rád, že pomyslné žezlo přebírá tak zkušený moderátor a novinář, jako je Milan Šíma. Jeho pozitivní přístup a zkušenosti s interaktivními médii nám dají příležitost oslovit nové diváky. Proto se možnost oslovit hosty Partie i jejího moderátora objeví třeba i na síti Facebook, uvedl ke změně generální ředitel Televize Prima Marek Singer.

Pro Milana Šímu znamená moderování Partie de facto návrat na Primu. V Televizi Prima působil již v devadesátých letech, kdy připravoval publicistické pořady Akta a Duel. Nastupuji do Partie po Petrovi Šimůnkovi, který jí dal značnou úroveň. Těší mě, že Televize Prima oslovila právě mne a rád jsem tuto nabídku přijal, dodal Šíma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).