Hlavní navigace

Šéfku pohřbila Nora Mojsejová, myslí si nová ředitelka Fashion TV

28. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 3. 2011

Za neúspěchem podnikatelské show Šéfka, která patřila k jednomu ze stěžejních jarních projektů české televize Prima a slovenské TV JOJ, může především její hlavní protagonistka – podnikatelka Nora Mojsejová. Myslí si to nová ředitelka tuzemské verze módního kanálu Fashion TV Gabriela Drobová, která od roku 1995 do 2010 působila ve slovenské televizi Markíza a jako hlavní dramaturg měla například na starosti první ročník federální pěvecké show Česko Slovenská SuperStar.

K TÉMATU: Šéfce se nedaří ani na Slovensku, také televize Joj ji přesouvá na později

BRAND24

Myslím si, že Nora Mojsejová je vynikající tahák pro diváky, je to osoba, která přitáhne diváky, ale musí být zasazena do formátu, který jí sedí. Toto bylo úplně mimo, uvedla pro DigiZone.cz Drobová. Angažování Mojsejové ve formátu Šéfka přirovnala bývalá vedoucí dramaturgyně projektů Markízy ke stejné chybě, jako kdyby se například v porotě SuperStar objevila moravská dvojice Eva a Vašek. To, co se ale udělalo s formátem Apprentice v Česko Slovensku, se obávám, že ho pro tento trh zničilo, konstatovala Drobová. Ideálním hlavním představitelem do tohoto formátu by podle ní byl nejbohatší Čech Petr Kellner. Ten by však nabídku určitě nepřijal, jelikož medializaci nepotřebuje.

Rozhovor s Gabrielou Drobovou nejen o federálních formátech, ale především plánech s tuzemskou Fashion TV čtěte zítra na DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).