Hlavní navigace

Satelitní služba freeSAT chce další klienty, stávající zákazníky láká na přivedení nových

10. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Celá akce funguje tak, že telefonní operátoři budou přijímat doporučení a na základě poskytnutých kontaktních údajů osloví nové zákazníky a sjednají s nimi podrobnosti smlouvy.

Satelitní služba freeSAT vidí v rámci svého produktového portfolia možnost k dalšímu růstu. Firma UPC DTH, jejíž počet zákazníků v České republice se na konci prvního pololetí přiblížil ke 120 tisícům, přichází s promo akcí, kdy stávající klienti budou pro operátora shánět ty nové. Pokud se jim to podaří, vydělají na tom obě strany. Za doporučení každého nového zákazníka poskytne freeSAT stávajícím klientům slevu ve výši 400 Kč. Slevu z ceny služeb přitom získá i nový zákazník, a to ve výši 300 Kč.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Satelitní služba freeSAT se přiblížila v Česku ke 120 tisícům klientů

Celá akce funguje tak, že operátoři na telefonním čísle 222 999 900 budou přijímat doporučení a na základě poskytnutých kontaktních údajů osloví nové zákazníky a sjednají s nimi podrobnosti instalace a poskytování služeb freeSAT. Registraci potenciálních zájemců o služby lze provést také prostřednictvím internetu na internetových stránkách freeSAT na adrese http://cz.freesattv.tv/mgm, informoval provozovatel satelitní služby, respektive agentura Chillicom, která ho mediálně zastupuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).