Hlavní navigace

Satelitní služba CS Link ruší předplatné samostatných programů

29. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 12. 2011

Čáru přes rozpočet udělá některým zákazníkům od roku 2012 satelitní služba CS Link. Ta již od 1. ledna přestane nabízet předplatné jednotlivých televizních kanálů (a la carte), které bylo jedno z konkurenčních výhod oproti ostatním operátorům. Firma Media Vision, která je provozovatelem CS Linku, tuto skutečnost nijak nekomentovala, pouze ji stručně oznámila na svých webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: CS Link dává k balíčků Mých 6 do konce roku zdarma kanály Filmbox

Pro stávající předplatitele se nic nemění, dokud neskoční období, na které byl program předplacen. Následně doporučujeme přejít na balíček Mých 6, který si zákazníci sestaví ze svých oblíbených programů. Navíc si v něm mohou programy kdykoli zdarma vyměňovat, upozorňuje Media Vision na webu www.cslink.cz. Formou „a la carte“ si mohli zákazníci objednat konkrétně 14 programů z nabídky CS Linku, a to již od 36 korun za měsíc (úvazek na 12 měsíců).

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: CS Link a Skylink se spojovat nebudou. Z partnerství však vytěží maximum

Podle dostupných informací rozhodl o zrušení této nabídky, ve které si je možné objednat zvlášť například stanice CS Film, Nova Sport nebo Fishing & Hunting Channel, vlastník Media Vision, tedy lucemburská společnost M77 Group, která má pod svými křídly také konkurenčního operátora Skylink. Zrušení této možnosti ale není ze strany zahraničního vlastníka až tak překvapivé. Podíváme-li se na ceny předplatného jednotlivých kanálů, příliš se od ceny balíčků ve většině případů neliší.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).