Hlavní navigace

Satelitní Skylink uvažuje o zařazení erotické stanice Penthouse HD 1

8. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 12. 2010

AKTUALIZOVÁNO Satelitní služba Skylink, respektive její provozovatelé – společnosti TradeTec a Towercom – zvažují podle informací serveru DigiZone.cz možnost, že do své nabídky zařadí hard erotickou stanici Penthouse HD 1. Program se objevil včera na pozici 23,5 stupně východně, družici Astra 3B, a je již součástí nabídek zahraničních operátorů TV Vlaanderen a Canal Digitaal.

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní služba Skylink stahuje z prodeje přístupové karty CryptoWorks

BRAND24

Stanice měla okamžitě připojené také kódování pro satelitní službu Skylink, to ovšem neznamená, že se v ní program nakonec objeví. Přesto, že program už byl dnes v noci dostupný na některých servisních a testovacích kartách, tento krok sloužil k ověření funkčnosti stanice a technické kvality. Pokud program zařadíme do nabídky, budeme o něm informovat v nejbližších dnech, uvedl pro DigiZone.cz výkonný ředitel společnosti TradeTec Jaromír Glisník.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11739/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S2/QPSK, kódování Mediaguard, Irdeto, CryptoWorks, Viaccess.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).