Hlavní navigace

Satelitní Skylink dosáhl půl milionu aktivních karet

8. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 12. 2008

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink dosáhla v minulých dnech významného milníku. Podařilo se jí atakovat hranici půl milionu aktivních abonentských karet. Společnost TradeTec, která balík kanálů na českém trhu zastupuje, to oznámila v pátek s tím, že ke splnění limitu došlo již v pondělí 1. prosince. Původně jsme měli překročení půlmilionové hranice aktivních karet plánováno až na konec roku, ale naši zákazníci nám pomohli stanovenou hranici překročit téměř o měsíc dříve, konstatoval ředitel zákaznického servisu Skylink Michal Kopřiva.

Majitelem pětisté tisící registrované karty se stal Karel Rubáš z Kdyně v jižních Čechách a jako odměnu získá dárkový balíček reklamních předmětů a roční předplatné placených programů. Šťastný důchodce řešil satelitem problém s nekvalitním DVB-T set-top-boxem. Jsem rád, že mi dobře hrají hlavně Prima a Nova a že i tady v jižních Čechách mohu sledovat slovenskou televizi, sdělil Rubáš. Skylink nabízí např. jako jediná satelitní platforma v Česku programy s vysokým rozlišením obrazu, jejichž nabídku chce do budoucna rozšiřovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).