Hlavní navigace

Satelitní Skylink by měl nabídnout jednu kartu pro obě republiky

25. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 9. 2008

Společnosti Trade&Technology (T&T) a Towercom, které budou od 1. října vystupovat na českém a slovenském trhu pod společnou značkou Skylink, chtějí nabídnout do budoucna jednu kartu pro oba státy. V rozhovoru pro server satCentrum.com to řekl výkonný ředitel společnosti T&T Jaromír Glisník. Oprávnění pro sledování kanálů by se pak přidávala na kartu podle toho, zdali by se jednalo o českého nebo slovenského zákazníka. Česko-slovenská karta je součástí našich plánů pro blízkou budoucnost, konstatoval Glisník.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: T&T opouští satelitní CS Link, od října se přejmenuje na SkyLink

Výkonný ředitel T&T hovořil také o přidání nového slovenského kanálu JOJ Plus pro tamní diváky. O tom, jestli bude dostupný i těm českým, se ale nechtěl blíže vyjádřit. Do zahájení vysílání JOJ Plus zveřejníme všechny podrobnosti o její distribuci na Skylinku, prohlásil. Skylink zařazuje oficiálně od 1. října do nabídky také panevropský Eurosport, který však vysílá na pozici 19.2 st. vých. Společnost dle jeho slov počká na ohlas trhu a bude-li zájem i o další kanály, není vyloučeno jejich zařazení. Součástí plánů Skylinku pro blízkou budoucnost je také přidání programů ve vysokém rozlišení (HDTV).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).