Hlavní navigace

Satelitní Skylink během svátků přeruší testy nového kódování

18. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 12. 2009

Satelitní platforma Skylink nebude během Vánoc testovat kódovací systém Irdeto, který v budoucnu nahradí dnes již dosluhující CryptoWorks. Serveru DigiZone.cz to sdělil výkonný ředitel společnosti TradeTec, provozovatel Skylinku v České republice, Jaromír Glisník. Vedení společnosti se k tomuto kroku rozhodlo právě z nedostatku času, který do konce roku zbývá.

BRAND24

Vzhledem k tomu, že do Vánoc zbývá pouze týden a Skylink zaznamenává enormní nárůst zákaznických požadavků, rozhodli jsme se na dobu vánočních svátků minimalizovat veškeré technické úkony, které by mohly mít negativní vliv na funkčnost a spolehlivost poskytovaných služeb, uvedl Glisník. Implementace PI-sys (nového kódovacího systému Irdeto) bude tedy pokračovat po 1. lednu 2010. Dodávka prvních karet Irdeto se očekává v dubnu příštího roku.

ČTĚTE TAKÉ:
Satelitní Skylink testuje kódování Irdeto u čtyř kanálů
Satelitní Skylink: Přechodu na kódování Irdeto se není třeba bát Satelitní platforma Skylink otestuje kódovací systém Irdeto

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).