Hlavní navigace

Satelitní freeSAT by UPC Direct zařadí v Česku Eurosport HD a Eurosport 2 HD

22. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Oba programy se objeví ba všech čtyřech středoevropských trzích, kde satelitní UPC působí: v Česku, na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku

Dva sportovní kanály ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), Eurosport HD a Eurosport 2 HD, zařadí v nejbližších dnech do svojí programové nabídky satelitní služba freeSAT by UPC Direct. Podle serveru Broadbandtvnew­s.com to na dnešní manažerské snídani v Bukurešti oznámil Magnus Ternsjö, managing director společnosti UPC DTH, která tuto satelitní službu provozuje. Oba Eurosporty v HD kvalitě se objeví na všech čtyřech středo a východoevropských trzích, kde freeSAT by UPC Direct působí.

BRAND24

K TÉMATU: Eurosport 2 HD míří do satelitního Skylinku a kabelovky HD Signal

Vedle Česka půjde o Slovensko, Maďarsko a Rumunsko, kde však platforma působí pod názvem Focus Sat. Ternsjö zařazení nových HD kanálů odůvodnil blížícím se fotbalovým Eurem a letními olympijskými hrami v Londýně. freeSAT by UPC Direct získal v roce 2011 ve všech čtyřech zmíněných zemích celkem 90 tisíc nových předplatitelů, z toho 56 tisíc připadá na Rumunsko. To je pro satelitní službu UPC nejlukrativnějším teritoriem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).