Hlavní navigace

Samsung představil první 3D Full HD LED televizor

11. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 3. 2010

První Full HD LED televizor na světě, který umožňuje zobrazení 3D obrazu, představila společnost Samsung. Jde tak o další z řady produktů, kterým chce firma obohatit řadu svých 3D produktů pro domácnost. Samsung chce zároveň prohloubit spolupráci se společností DreamWorks Animation, kterou vlastní režisér Steven Spielberg.

V rámci tlaku na potencionální zákazníky bude společnost nabízet ve 3D trilogii Shrek, která do současné doby vydělala více než dvě miliardy dolarů. 3D balík bude obsahovat 3D televizor Samsung a 3D Blu-ray přehravač nebo systém domácího kina a pár 3D brýlí, jejichž dodavatelem bude opět úspěšný výrobce a průkopník v oblasti elektroniky. Filmy Shrek ve 3D by se měly na trhu objevit během letošního roku, jakmile bude k dispozici 3D Blu-ray přehravač. Produkt byl slavnostně představen na tiskové konferenci v New Yorku za účasti skupiny Black Eyed Peas.

Zdroj: Broadband TV News

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).