Hlavní navigace

RTA spustila nový web, nabízí videoarchiv regionálních zpráv

8. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 1. 2007

S týdenním zpožděním spustila Regionální televizní agentura (RTA) nové internetové stránky, jejichž součástí je také videoarchiv regionálních zpravodajských relací vysílaných na kmitočtech sdílených s televizí Prima. Stávající forma stránek je první nedokonalou verzí, která ale umožňuje shlédnout zpravodajství jednotlivých regionů, informoval majitel RTA Jaroslav Berka.

BRAND24

Diváci si však na stránce www.rta.cz mohou přehrát pouze pět z celkového počtu dvanácti mutací Minut regionu, protože více studií se sdílenými kmitočty s Primou agentura RTA nemá. Jedná se o RTA Ostrava, RTA Zlín, RTA Jižní Morava, RTA Východní Čechy a RTA Jižní Čechy. U ostatních regionů firma upozorňuje, že zde nemá licencované studio a tudíž pro příslušný kraj nevysílá.

Z webu je také patrné, v jakých regionech se RTA nejvíce daří a kde si tudíž účtuje největší částky za prodej reklamních časů. Vede jižní Morava a Moravskoslezský kraj (13 tisíc korun za půlminutový spot), naopak nejnižší ceny si RTA účtuje u reklamy odvysílané ve východních a jižních Čechách (devět tisíc korun za půlminutový spot).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).