Hlavní navigace

Rozhlas a televize Slovenska po roce opět spustil aplikaci k adventním koncertům

1. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sérii koncertů Slovensko Advent 2015 zahájil veřejnoprávní vysílatel včera. Na Dvojce nabídne počínaje 30. listopadem 15 koncertů napříč Slovenskem. První se konal v Košicích.

Veřejnoprávní Rozhlas a televize Slovenska (RTVS) nabízí koncesionářům i všem ostatním zájemcům po roce opět inovovanou hybridní aplikaci „Slovensko Advent 2015“. Ta je k dispozici prostřednictvím technologie HbbTV. Podporují ji přijímače (televizory a set-top-boxy) s tímto standardem připojené k internetu. Aplikace je dostupná i v České republice. Na satelitu Astra 3B, pozice 23,5 stupně východně, ji RTVS nijak regionálně neomezuje. „Nová“ aplikace doplňuje nabídku stávajícího menu, která obsahuje archiv zpravodajství a teletext.

BRAND24

K TÉMATU: Veřejnoprávní RTVS upravila nabídku hybridního vysílání, spustila novou aplikaci

Sérii koncertů Slovensko Advent 2015 zahájil veřejnoprávní vysílatel včera. Na Dvojce nabídne počínaje 30. listopadem 15 koncertů napříč Slovenskem. První se konal v Košicích a jeho hostem byl Štefan Margita. Zvukovou reprízu uvede Rádio Slovensko. První prosincový den se v Brně uskuteční Vánoční koncert RTVS a Českého rozhlasu, v seznamu slovenských interpretů jsou i Peter Lipa či skupina No Name. Více informací, seznam koncertů, interpretů a nadací najdou zájemci i na webu http://www.slovenskoadvent.sk.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).