Hlavní navigace

Řetězec restaurací McDonald´s natočil v Praze kampaň k MS v hokeji 2015

4. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Režisérem televizní kampaně je Američan André Stringer patřící do světové špičky v reklamní režii. Specializuje se především na spoty pro sportovní značky, jako jsou například Nike či Adidas.

Reklamní kampaň řetězce restaurací McDonald´s k nadcházejícímu mistrovství světa v hokeji, jež se letos koná v České republice, se natáčela v uplynulých dnech v Praze. Právě v tomto městě a také v Ostravě budou moci největší letošní sportovní svátek fanoušci vidět naživo. Kromě televizních spotů chce McDonald´s zapojit diváky do dění mimo jiné také prostřednictvím platformy Srdcem spolu, doprovodnými událostmi a propagačními akcemi s výhrami v celkovém součtu přes třicet milionů korun. MS v hokeji bude velkou událostí i pro Českou televizi, která zapojí do dění nejen stanici ČT Sport, ale i nová média.

BRAND24

K TÉMATU: Maskoti pro hokejový šampionát v Praze vyšli z televizního Večerníčku

Do Prahy v minulém týdnu zavítal na tři dny americký režisér André Stringer patřící do světové špičky v reklamní režii. Specializuje se především na spoty pro sportovní značky, jako jsou například Nike či Adidas, v jeho portfoliu však nechybí ani giganti z nesportovní sféry, například Ford nebo Guinness. Pro natočení reklamních hokejových spotů si jej vybral i partner Mezinárodní hokejové federace (IHF) a českého reprezentačního týmu, společnost McDonald´s, uvedla agentura Concept One, která řetězec restaurací na českém trhu zastupuje. Letošní hokejový šampionát proběhne od 1. do 17. května.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).