Hlavní navigace

Relax: Divokého anděla vystřídá od 8. prosince jiná telenovela

30. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Relax
UVNITŘ GALERIE – Televize konkrétní telenovelu prozradila až včera večer, do té doby se objevovala v programových plánech pouze jako „Překvapení“.

Od pondělí do pátku počínaje 8. prosincem vystřídá ve vysílání televize Relax Divokého anděla další telenovela Právo na lásku. Divoký anděl měl v tento čas od září 2013 dokonce čtyři odvysílání. Původně chtěla televize koupit telenovelu Esmeralda, ale podle vyjádření na svém facebookovém profilu narazila na problém sporu mezi jejím autorem a společností vlastnící práva.

BRAND24

Divákům byl název nové telenovely prozrazen teprve včera večer během přestávky seriálu Sabrina – mladá čarodějnice, který byl vysílán v 19 hodin. Podle programových plánů, které televize rozeslala médiím, by se ale nová telenovela měla vysílat už 6. prosince. Ve vysílání podle programového plánu zaujme přesné časy po Divokém andělovi – premiéra 19:30 a reprízy 4:50 a 8:30 následujícího dne.

Takto novou telenovelu představila v krátkém vstupu pro diváky moderátorka televize Relax:

Vážení a milí diváci,
již od 8. prosince se můžete těšit na televizi Relax na zbrusu novou telenovelu. Vaše touha po novém seriálu předčila všechna naše očekávání, již dlouho si píšete o seriál z Mexika, a proto jsme se rozhodli vás odměnit za vaši věrnost a jako předčasný dárek k Vánocům vám nadělit jednu z nejúspěšnějších mexických telenovel, která slavila neuvěřitelné úspěchy i v zahraničí – každý má „právo na lásku“. A kdy jindy přichází to nejpříhodnější období než ve Vánočním čase, kdy si „právo na lásku“ zasloužíme opravdu všichni. Ano, postřehli jste to slovní spojení správně. Jedná se skutečně o telenovelu Právo na lásku. Telenovela Právo na lásku byla natočena v roce 1998, má 155 epizod a bude vám zpříjemňovat dlouhé zimní večery každý všední den od pondělí do pátku od 19:30. Věříme, že jsme vám udělali velkou radost a budete s námi napjatě prožívat dojemný příběh opuštěné dcery u svých televizních obrazovek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).