Hlavní navigace

regionalnitelevize.cz začala streamovat své vysílání na serveru YouTube

7. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Satelitní kanál regionalnitelevize.cz se dostává k potencionálním divákům prostřednictvím dalšího distribučního kanálu. Tentokrát jde o videoserver Googlu a službu YouTube Live.

Vysílání nového satelitního kanálu regionalnitele­vize.cz, který je složen z příspěvků od těch nejmenších až po ty velké lokální stanice, je nově dostupný také prostřednictvím služby YouTube Live. Program se tu objevil včera a jde vůbec o první regionální televizi u nás, která je prostřednictvím tohoto produktu dostupná. Vysílání poběží několik dní ve zkušebním provozu a v dohledné době přejdeme na ostrý provoz, řekla serveru DigiZone.cz ředitelka programu Eva Stejskalová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Náš požadavek na 35 korun z poplatku ČT je adekvátní, tvrdí regionální televize

Živé vysílání regionalnitele­vize.cz je možné najít na jejím YouTube kanálu: http://www.you­tube.com/user/re­gionalnitelevi­ze/, pod záložkou „zkouška“. Nad sledovaným streamem se pak objeví informace „Vysíláno živě“. K dispozici je zatím pouze jediný stream, a to v kvalitě 360p. Kromě on-line vysílání, které se shoduje s tím, co vidí diváci na satelitu, mohou zájemci na YouTube najít také jednotlivé příspěvky od jejích regionálních partnerů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).