Hlavní navigace

regionalnitelevize.cz pořádá letní soutěž v geocachingu o 14 HD satelitních kompletů

28. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Až do konce září bude satelitní program regionalnitelevize.cz umisťovat v jednotlivých krajích České republiky schránky s poukazy na 14 HD satelitních kompletů

Soutěž o 14 HD satelitních kompletů vyhlásil satelitní program regionalnitelevize.cz. Počínaje tímto týdnem až do konce září ukryje vždy v pondělí na území jednoho z krajů České republiky schránku s poukazem, kterou budou hledat milovníci geocachingu. Do pátku pak bude ve svém vysílání, na vlastním účtu na YouTube a stránce na Facebooku zveřejňovat nápovědy, díky nimž budou zájemci moci zjistit souřadnice schránky.

K TÉMATU: Regionálnítelevize.cz vstupuje do multiplexu 4, bude vysílat v rámci TV Pohoda

BRAND24

„Pokud nebude schránka do pátku nalezena podle nápovědy, budou zveřejněny GPS souřadnice umístění pokladu. První videonápovědu již mohou diváci zhlédnout na satelitním programu regionalnitelevize.cz, na webových stránkách www.regionalnitelevize.cz, na YouTube účtu televize www.youtube.com/regionalnitelevize a na facebookovém profilu televize www.facebook.com/regional­nitelevize.cz,“ sdělila ředitelka regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová.

Soutěž se postupně dostane do všech krajů České republiky. Program regionalnitelevize.cz vysílá nekódovaně na satelitní pozici 23,5 stupně východně, kterou využívají služby Skylink a CS Link, a také v rámci televize Pohoda v celoplošném pozemním multiplexu 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).