Hlavní navigace

Regionálnítele­vize.cz přinese záznam z halového mistrovství v atletice veteránů

18. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: YouTube
UVNITŘ VIDEO – Záznam z halového mistrovství v atletice veteránů odvysílá v sobotu večer stanice Regionálnítelevize.cz.

Tuto sobotu večer od 20:40 hodin nabídne Regionálnítelevize.cz jako jediná stanice záznam z halového mistrovství České republiky v atletice veteránů. To se uskutečnilo minulou sobotu 12. března v hale Otakara Jandery v pražské Stromovce. Pořádajícími organizacemi je Sdružení veteránů Českého atletického svazu a policejní sportovní klub Olymp.

PSALI JSME: Regionálnítelevize CZ rozjela reklamní kampaň související s přelaďováním

BRAND24

Na místě natáčela reportáž i Česká televize, ale štáb mediálního partnera akce, stanice Regionálnítelevize.cz, byl jediným, který akci sledoval po celý den a následně připravil záznam z celého mistrovství. V mediální podpoře podobných sportovních akcí budeme určitě pokračovat a chceme navázat spolupráci i s dalšími sportovními organizacemi a svazy, uvedla jednatelka společnosti Regionální televize CZ Eva Stejskalová. Stanice vysílá ve všech krajích České republiky v pozemním digitálním multiplexu RS8, na satelitu Astra 3B (23,5 °E) a u vybraných kabelových a IPTV operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).