Hlavní navigace

Regionální studia České televize mají ode dneška vlastní weby

11. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 11. 2011

Česká televize dnes spustila webové stránky regionálních studií v Brně a Ostravě. Tuto operaci si veřejnoprávní televize naplánovala na magické datum 11.11.2011. Dva nové regionální weby přinášejí divákům lepší kontakt s Českou televizí. Snažíme se tak jít za obyvateli Moravy a Slezska, uvedla při této příležitosti výkonná ředitelka sekce Nová média ČT Pavlína Kvapilová.

ČTĚTE TAKÉ: Petr Dvořák chce o novém studiu ČT v Brně rozhodnout do dvou měsíců

Weby vznikly ve spolupráci Nových médií a televizními studii v Brně a Ostravě. Zájemci tu najdou mimo jiné informace o tvářích, které z regionálního vysílání České televize znají, pořadech, životě studia i programu. Internetové stránky najdou zájemci na adresách www.ceskatele­vize.cz/brno a www.ceskatele­vize.cz/ostra­va. Přímo do zpravodajských sekcí je pak možné vstoupit prostřednictvím www.udalostibrno­.cz a www.udalostios­trava.cz. V současné době pracuje sekce Nová média na nové podobě webu www.udalostivre­gionech.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).