Hlavní navigace

Regionální síť 9 v Mostě by se chtěla rozšířit o televize Regina a Šlágr

20. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„S provozovateli těchto stanic jednáme a budeme pochopitelně rádi, pokud se nám tato jednání povedou dovést do úspěšného konce,“ uvedl provozovatel sítě Dalibor Kremlička.

Společnost TV Produkce Dakr, která je provozovatelem Regionální sítě 9 v Mostě, si pro svůj zemský digitální multiplex registrovala další stanice. Jde konkrétně o Šlágr TV a televizi Regina. Vyplývá to z posledního zápisu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). V současné době jsou v tomto multiplexu šířeny stanice Dakr a Kino Svět. Šlágr TV už je součástí konkurenčního multiplexu 3 Českých Radiokomunikací, respektive společnosti Czech Digital Group, Regina se vysílá podobně jako Kino Svět v pražské Regionální síti 4.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Mostecká TV Dakr spustila ostré vysílání, nabízí půlhodinovou smyčku

S provozovateli těchto stanici v současné době jednáme a budeme pochopitelně rádi, pokud se nám tato jednání povedou dovést do úspěšného konce. V případě, že to nevyjde, museli bychom požádat o další změnu programové nabídky. Předpokládám ale, že se dohodneme, řekl serveru DigiZone.cz za společnosti TV Produkce Dakr Dalibor Kremlička. Regionální síť 9 vysílá na Mostecku z lokality Široký vrch výkonem 10 Wattů na kanálu 54. I přes relativně nízkou sílu vysílače je podle reakcí našich čtenářů v diskusi jeho zásah poměrně velký.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).