Hlavní navigace

Rádio Česko rozšířilo program o šest nových pořadů

9. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 2. 2012

Publicistická stanice Českého rozhlasu Rádio Česko má od začátku tohoto měsíce šest nových pořadů. Zpravodajské agentuře ČTK to včera řekla Kamila Stehlíková z marketingového oddělení veřejnoprávního média. V úterý se mohou zájemci setkat s magazínem Klik-a, ve čtvrtek je připraveno Filmobraní, v neděli Meeting Point a Týden v muzice a dále jde o čtrnáctideníky Z republiky do republiky a Paralely.

BRAND24

ROZHOVOR: Hana Hikelová: Jak jsem skončila v Českém rozhlase

Klik-a se zabývá nevšedními pohledy na vědu, odhaluje tajemství lidského těla, hmoty i života na planetě. Čtrnáctideník Paralely se zaměřuje na problémy duševního života člověka v současné společnosti očima odborníků z oblasti psychologie, filozofie, religionistiky a náboženství. Pořad Z republiky do republiky zachycuje dvě desetiletí historie samostatné ČR. Dialog mezi generacemi nastoluje nedělní Meeting Point. Dvě osobnosti, generačně rozdílné, ale profesně, zájmově či příbuzensky spřízněné, se v mém pořadu pokoušejí definovat své postoje na nejaktuálnější témata současnosti a nalézt společnou řeč, přiblížil autor a moderátor pořadu Marek Šplíchal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).