Hlavní navigace

Radim Pařízek chce vedle TV Pohoda vytvořit další stanici. Uvažuje i o satelitním šíření

20. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stávající TV Pohoda by se v budoucnu měla přejmenovat na Pohodu R a vznikl by projekt úplně nové plnoformátové stanice, na níž by se značnou měrou podílel Vladimír Železný.

Podnikatel Radim Pařízek, který stojí mimo jiné za projektem multiplexu 4 a úspěšným moravsko-slezským Rádiem Čas, uvažuje o vytvoření dalšího kanálu s názvem TV Pohoda. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v úterý Pařízkovi udělila zemskou licenci pro kanál Pohoda R, jehož základní specifikace zní následovně: Program zaměřený na hudbu, lifestyle a zábavu.  Stanice by měla vysílat 24 hodin denně a byla určena výhradně pro území České republiky.

K TÉMATU: Radim Pařízek znovu žádá o licenci pro novou televizi Pohoda R. Opět s komplikacemi

A jak by se nový projekt Pohoda R lišil od stávající televize Pohoda? V podstatě nijak. Současné vysílání TV Pohoda by se překlopilo na Pohodu R a Pařízek by se svým týmem chtěl vytvořit úplně nový plnoformátový projekt tohoto programu, na němž by se bývalý generální ředitel televize Nova a stávající obchodní partner Vladimír Železný podílel větší měrou, než je tomu u stávající TV Pohoda. V současné době nám pomáhá minimálně, přiznal Pařízek.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Multiplex 4 dokončen: spustil vysílače Frenštát, Mariánské Lázně, Ústí n./O. a Sušice

Pokud se majitelům Televize Pohoda podaří dokončit projekt vytvoření „velkého“ programu, o kterém stále probíhají jednání a přípravy spolu s investory, kreativci a výrobními štáby, bude současný program TV Pohoda přejmenován v názvu na TV Pohoda R a zůstane satelitním programem TV Pohoda, zatímco „velká“ TV Pohoda bude útočit na stávající televizní programy, aby obsadila na televizním trhu výraznější pozici, píše ve svém projektu podnikatel Radim Pařízek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).