Hlavní navigace

Radek John lituje, že z Novy odešel tak pozdě

26. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 5. 2009

Bývalý šéfredaktor publicistiky TV Nova a jedna z hlavních tváří investigativního pořadu Na vlastní oči Radek John lituje, že z televize neodešel dříve. V české komerční jedničce skončil před několika měsíci prý kvůli bočním podnikatelským aktivitám, i když on sám popírá, že by vedení televize v minulosti cokoliv zamlčoval. Nicméně redakce pořadu Na vlastní oči se po 15 letech od vzniku Novy prakticky rozpadla a pořad byl zrušen. Kromě Johna postupně odešli i Janek Kroupa a Josef Klíma.

Spíše lituji, že jsem neodešel dříve,“ odpověděl na otázku deníku Blesk, zda se mu po práci v Nově stýská. John v dnešním vydání bulvárního deníku Blesk říká, že jeho další kariéra by mohla vést do politiky. „Jako známý novinář jsem nemohl říkat své politické názory. Teď jsem si řekl skvěle, konečně můžu říkat, co si myslím o politické situaci, která je katastrofální,“ uvedl a dodal, že chce kandidovat za málo známou stranu Věci veřejné. Jako poslanec by si ale prý finančně pohoršil, nicméně dodává, že chce jít do politiky napravit hroznou situaci, která v ní panuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).