Hlavní navigace

Rada STV dnes stanoví termín pro vyslechnutí kandidátů na ředitele

12. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 3. 2008

DOPLNĚNO Na dnešním zasedání by měla Rada Slovenské televize stanovit termín pro vyslechnutí kandidátů na post generálního ředitele STV. Dnes o tom informuje server Mediálne.sk. Ti, kteří nesplní podmínky, budou vyřazeni. Mezi kandidáty na ředitele je např. bývalý ředitel komerční Markízy Vladimír Repčík, současný statutární zástupce STV Jozef Mračna, herečka a producentka Petra Kolevská nebo bývalý hlasatel Československé televize Juraj Kiesel.

K TÉMATU: Rada STV zveřejnila jména kandidátů na ředitele veřejnoprávní televize

BRAND24

Na programu však bude jedním z bodů jednání také technický plán přechodu na digitální terestrické vysílání (DVB-T) a postup STV. Probírat se bude též nově zřízená společnost RTVS, kterou založila Slovenská televize spolu s SRo na výběr koncesionářských poplatků.

AKTUALIZACE 16:43 – Rada STV se dnes nakonec na jednání dohodla, že kandidáty na ředitele si nevyslechne 25. března, jak bylo původně avizováno, ale až po 1. dubnu. Tehdy totiž dojde k obměně třetiny členů tohoto orgánu. Uvedl to server Mediálne.sk.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).