Hlavní navigace

PRVNÍ FOTOGRAFIE: Jan Saudek natáčí pro TV Barrandov

14. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 11. 2008

Známý kontroverzní fotograf Jan Saudek bude mít vlastní talk show na nové digitální televizi TV Barrandov. To už čtenáři DigiZone.cz vědí. Našemu serveru se však podařilo získat první obrázky z natáčení, takže si můžete prohlédnout dekorace i samotného moderátora ve studiu. Autorsky se na pořadu podílí i jeho partnerka Pavla Hodková. Natáčet se začalo 3. listopadu. V každém díle by se přitom měly objevit tři osobnosti.

Jak prozradil DigiZone.cz Janis Sidovský, tiskový mluvčí televize, při natáčení 17. listopadu se objeví mezi hosty spisovatelka Bára Nesvadbová, zpěvačka Bára Basiková, Pepa Vojtek ze skupiny Kabát, módní návrhářka Taťána Kovaříková a ředitel cirkusu Jiří Berousek. Na natáčení se mohou dostavit i diváci, pokud budou mít zájem. Stačí, když navštíví Otevřený prostor LaFabrika v ulici Komunardů 30 na Praze 7. Cena vstupenky je 130 Kč. Podrobnosti na webu této divadelní scény.

Další fotografie z natáčení pak naleznou čtenáři zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).