Hlavní navigace

Provozovatel IPTV služby Volný TV má nového generálního ředitele

1. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 10. 2008

Novým generálním ředitelem společnosti Telekom Austria Czech Republic, provozovatele digitální televize přes internetový protokol (IPTV) pod názvem Volný TV, se stal Franz Bader. Ve funkci nahradil Clemense Wohlmutha, který firmu vedl od března 2006. Informovala o tom tisková mluvčí společnosti Alžběta Šťastná s tím, že Bader se zároveň stává předsedou představenstva fir­my.

Franz Bader má více jak pětadvacetiletou praxi z oblasti IT a telekomunikací. Do společnosti Telekom Austria Czech Republic nastoupil na začátku tohoto roku a byl zodpovědný za oblast prodeje, produktu, marketingu a péče o zákazníky, sdělila Šťastná. Předtím Bader pracoval ve společnosti Transaction Network Services, kde zastával pozici viceprezidenta pro střední a východní Evropu a měl na starosti aktivity společnosti v České republice a dále v Polsku, Maďarsku, Německu a Rakousku.

BRAND24

Společnost Telekom Austria Czech Republic patří k nejvýznamnějším a nejdynamičtěji se rozvíjejícím telekomunikačním operátorům na českém trhu. Mým cílem je proto pokračovat v nastoleném trendu rozvoje společnosti, a to poskytovat široké portfolio kvalitních služeb domácnostem i korporátním zákazníkům, říká nový ředitel.

Volný TV, digitální televize přes internetový protokol, využívá DSL sítě od společnosti Telefónica O2. Firma nezveřejňuje informace o počtu jejích předplatitelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).