Hlavní navigace

Provozovatel satelitní služby Digi TV aktualizuje software boxů pro HDTV

21. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digi TV je v poslední době nejviditelnějším satelitním operátorem na českém trhu. Do nabídky v poslední době zařadil například kanály Nickelodeon, Sport 2, AMC nebo Dorcel TV.

Zákazníci satelitní služby Digi TV mohou v těchto dnech zaznamenat aktualizaci oficiálních boxů Kaon pro sledování programů s vysokým rozlišením obrazu (HDTV). V praxi vše funguje tak, že divákovi se na některém z programů objeví hláška Aktualizace: K dispozici je nová aktualizace softwaru. Chcete aktualizovat? Pak už stačí tuto informaci potvrdit pouze stisknutím tlačítka OK, případně zmáčknout Exit a upgrade softwaru na vyšší verzi neproběhne. Cílem aktualizace je zlepšit funkčnost přijímačů Kaon.

BRAND24

Obrazovka televizoru během aktualizace Digi TV na novou verzi firmware.
Autor: repro foto Digi TV

Obrazovka televizoru během aktualizace Digi TV na novou verzi firmware.

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní služba Digi TV zařadila do nabídky erotickou stanici Dorcel TV

Digi TV je v poslední době nejviditelnějším satelitním operátorem na českém trhu. Do nabídky v poslední době zařadil například kanály Nickelodeon, Sport 2, AMC nebo Dorcel TV. Jedná se však stále o původní verzi satelitní služby. V novém kabátě a s novými funkcemi se operátor Digi Czech Republic pochlubí klientům od 1. října. Zájemci o novou verzi Digi TV už se mohou hlásit jejímu provozovateli nyní. Původní podoba satelitní služby by měla skončit v polovině příštího roku. Operátor zároveň začne používat i vyšší verzi kódování Nagravision.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).