Hlavní navigace

Provozovatel satelitní platformy CS Link je na prodej, tvrdí deník E15

27. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 9. 2010

Podnikatel Ivan Zach, který je spolumajitelem druhé nejsledovanější komerční televize u nás, Prima TV, uvažuje o prodeji nebo fúzi společnosti Media Vision, jenž je provozovatelem satelitní platformy CS Link. Ve svém aktuálním vydání o tom informuje ekonomický deník E15. Odvolává se přitom na důvěryhodné zdroje z branže. Firma nechce celou záležitost ústy ředitele GES Media Asset Luboše Jetmara vůbec komentovat.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Spolumajitel Primy se zbavil podílu v satelitní platformě CS Link

Ekonomický deník připomíná, že v roce 2009 skončila firma se ztrátou 70 milionů korun a dále upozorňuje, že již v květnu došlo ke sloučení s dceřinými firmami Bohemia Connect, GmGm a GITAL. Záleží na podmínkách, které by byly nabídnuty. Nejsem akcionářem, takže netuším, jaké má záměry. Klidně to může být například priorita číslo 27, uvedl pro DigiZone.cz za Skylink výkonný ředitel společnosti TradeTec Jaromír Glisník, která má být podle listu jedním ze žhavých kandidátů na kupce Media Vision. O teoretické možnosti spojení obou platforem se v článku zmiňuje také šéf tuzemské pobočky HBO Ondřej Zach.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).