Hlavní navigace

Provozovatel Leo TV vytvořil kvůli operátorům speciální erotický double kanál

25. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Méně známým produktem nejznámějšího a největšího vydavatele erotických tiskovin v České republice je tematický kanál Extasy. Na satelitu zatím v nabídce operátorů chybí.

Speciální stanicí, jejíž vysílání se skládá ze dvou samostatných kanálů, vytvořil na přání operátorů provozovatel Leo TV, společnost PK 62. Serveru DigiZone.cz to sdělil na včerejším setkání provozovatelů placené televize a operátorů v Nymburce, které každoročně pořádá firma Lica, Martin Laštovička, obchodní a výkonný ředitel PK 62. „Double kanál“ se bude skládat z vysílání méně známé erotické stanice Extasy a již zaběhnuté Leo TV. První stanice bude vysílat v čase 6.00 až 22.00, ve zbytku času pak druhá jmenovaná televize.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Leo TV dostane konkurenci, Playboy spouští v Česku nový erotický kanál

Stanice Extasy, která zatím v nabídce žádného českého satelitního operátora není, je běžně čtyřiadvacetihodinovým kanálem, který nabízí „nejpopulárnější hvězdy i začínající hvězdičky evropské i světové erotiky“. Společnost PK 62 slibuje díky tomuto programu operátorům svůdnou, dráždivou a žánrově velmi pestrou nabídku nejžádanějších soft- a hardcore pořadů od předních producentů zábavy pro dospělé z celého světa ve vysoké kvalitě. PK 62 je zároveň největším vydavatelem erotických tiskovin na území České republiky a Slovenska.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).