Hlavní navigace

Provozovatel Filmboxů a Nostalgie chce spustit další kanály

19. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 11. 2008

Distribuční společnost SPI International, resp. její dceřiná firma Help Film, plánuje ve střední Evropě spustit další kanály a není tentokrát řeč o již známých projektech jako je Nostalgia Musica TV nebo Revolution TV. Informaci přinesl včera v podvečer server Broadband TV News, který hovořil s Ivanem Hroncem, generálním ředitelem české a slovenské pobočky SPI International. Help Film chce také expandovat s Filmboxem HD a Filmboxem Extra do Rumunska.

ČTĚTE TAKÉ: Ivan Hronec: Televizi potká to, co tisk – žánrově se rozvrství

BRAND24

Hronec serveru řekl, že SPI International je připraven spustit v regionu střední Evropy kanál Erox, na který se nepodařilo získat licenci v Česku. Ten by vyplňoval mezeru v programovém schématu pravděpodobně v době, kdy nevysílá Nostalgia. Webové stránky Eroxu jsou již delší dobu v provozu. V prvním kvartálu roku 2009 se také počítá s novými kanály Action Box (zaměřený na muže) a Lady Box (pro ženy). Ty by se měly nejprve objevit v Polsku, později u nás a na Slovensku a nakonec v Maďarsku a Rumunsku.

O DALŠÍCH PROJEKTECH HELP FILMU:
RRTV udělila satelitní licenci kanálu Filmbox Family
Majitel Nostalgie má licenci na česko-slovenský retro hudební kanál
Nová hudební televize Help Filmu získala licenci od RRTV
Kanál Erox pro dospělé nedostal licenci

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).