Hlavní navigace

Projekt digitální TV Pohoda pro děti spustil vlastní web

16. 11. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 11. 2005

Autoři projektu digitální televize pro děti a mládež TV Pohoda, kteří se ucházejí o programové pozice v přechodných vysílacích sítích B a C, spustili internetové stránky věnované této televizní stanici. Na webu www.tvpohoda.cz jsou základní informace o vysílání, programovém schématu a zacílení stanice. Radim Pařízek, majitel společnosti TP Pohoda, která žádá o vysílací licenci, například slibuje odpojované metropolitní zpravodajství z prosklených studií na náměstích jednotlivých měst.

BRAND24

Na pátek 18. listopadu firma naplánovala zahájení vysílání speciálního rádia TV Pohoda, na kterém se budou podílet zaměstnanci ostravských rádií Čas a Hey (v obou má Pařízek vlastnický podíl a řídí je). V této internetové podobě televize si chceme vyzkoušet a doladit jednotlivé principy stavby programu a jednotlivých programových prvků tak, abychom byli dostatečně připraveni na tuto nelehkou úlohu. V případě, že Televize Pohoda začne vysílat v digitálním multiplexu, zůstane tento internetový kanál i nadále jako podpůrný informační prvek k vysílání televize. Bude na něm nabídka programů, soutěže, textové podoby a podpora výukových a naučných programů, diskusní fórum apod, uvedl Pařízek na serveru Parabola.cz.

Na vysílání TV Pohoda se podle Pařízka budou podílet známí moderátoři pořadů pro děti a mládež, například Václav Upír Krejčí a Iveta Bartošová. Kromě zábavy stanice nabídne také vzdělávací a soutěžní pořady, ale také rady, jak vyřizovat některé záležitosti na úřadech. Tady se počítá i s využitím grantů EU, říká Pařízek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).