Hlavní navigace

Prohru fotbalové Plzně s Barcelonou vidělo necelých 800 tisíc diváků

2. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 11. 2011

UVNITŘ GRAF Včerejší napjatě očekávaný fotbalový duel mezi ViktoriÍ Plzeň a FC Barcelonou vidělo na Čtyřce 795 tisíc diváků starších patnácti let, kteří byli v danou chvíli u televizní obrazovky. Tato cifra platí konkrétně pro počet diváků, jenž se dívali pouze na samotný zápas, tedy bez reklam, studií, rozhovorů a sestřihů. V této sezóně se jednalo o třetí nejúspěšnější přenos fotbalové Ligy mistrů.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Ptejte se Marka Kindernaye, ředitele sportovního kanálu Nova Sport

BRAND24

Čtvrtý program České televize byl v době vysílání duelu druhou nejsledovanější stanicí hned po televizi Nova, která měla podíl na publiku 31,33 % v cílové skupině diváků starších 15 let. Čtyřka zaujala 19 % diváků. Stanice se tak dostala podle očekávání nejen nad sesterské stanice ČT 1, ČT 2 a ČT 24, ale také plnoformátovou Primu. Ta měla během duelu Viktoria Plzeň – Barcelona podíl na publiku 15,71 %. Koláčový graf ATO/Mediaresearch si můžete prohlédnout níže.

Podíl jednotlivých stanic během studia fotbalové Ligy mistrů. (Zdroj: ATO/Mediaresearch)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).