Hlavní navigace

Prima Zoom oslaví tři roky, zpřehlední schéma a zařadí nové bloky

25. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Pestré premiérové pásmo v čase od 20.00 do 24.00 a přehlednější systém repríz jsou změny, kterými reagujeme na požadavky diváků,“ konstatoval dramaturg Pavel Němec.

1. února to budou přesně tři roky od chvíle, kdy si diváci mohli v rámci pozemního vysílání naladit první, čistě neplacený dokumentární kanál Prima Zoom. Při této příležitosti si pro diváky této stanice připravil její provozovatel, společnost FTV Prima, několik novinek, které by měly vést k lepší orientaci v programovém schématu. Atraktivní premiéry zůstanou v časech 20.00 až půlnoc, zařazeny budou bloky „Zvířata a my“ a „Drsný svět“. Druhý jmenovaný spojí katastrofy a zločin.

Z ARCHIVU: Prima reaguje na start Barrandova Plus, Zoom opět navýší počet premiér

Dále nově najdou diváci ve vysílání pevně ukotvená pásma repríz. Přírodovědná témata najdete každý den od pondělí do pátku v době 18.00–20.00. Takzvanou půlnoční linii, zahrnující např. vědu, vesmír, války, ale i další oblasti, uvidíte přes celý týden po půlnoci. Na portálu prima-zoom.cz se mohou těšit zájemci na množství článků, fotografií, videí, reportáží a soutěží, které tematicky korespondují s programovou strukturou. Většinu odvysílaných dokumentů naleznou diváci také právě na webu.

ČTĚTE TAKÉ: Diváci v polském příhraničí dostanou nové kanály Kiwi TV, TV#, Zoom TV a WP1

BRAND24

Pestré premiérové pásmo v čase od 20.00 do 24.00 a přehlednější systém repríz jsou změny, kterými reagujeme na požadavky diváků, jak jsme je poznali z výsledků výzkumu i z naší každodenní komunikace s nimi. Oblíbené večerní bloky, jako jsou ,válečné čtvrtky‘ nebo ‚sobotní zvířata‘, zůstávají pevně na svém místě. Zároveň nově nabízíme úplnou pravidelnost v celém zbytku dne. Vždy po dvou hodinách se střídají obecná témata, uvedl dramaturg Pavel Němec. Pro letošní rok chystá pro diváky Prima Zoom řadu překvapení a novinek, FTV Prima je ale prozatím neprozradila.

Programové Bloky Prima ZOOM by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).