Hlavní navigace

Prima začne vysílat v sobotu „sociální reality show“ Moje místo

27. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 9. 2011

UVNITŘ FOTO Takzvaná sociální reality show, jak formát televize Prima sama označuje, se začne vysílat na její obrazovce už od této soboty, 1. října v 16:50. V pořadu Moje místo půjde o to, že jeho štáb bude sledovat a radit vybraným účastníkům, kteří nemohou najít zaměstnání. Diváci uvidí nejenom dlouhodobě nezaměstnané, ale i mladé lidi, kteří by si měli ujasnit, co sami chtějí.

ČTĚTE TAKÉ: Bubo bubo se Primě moc nevydařil, sleduje ho jen 400 tisíc diváků

BRAND24

V průběhu deseti dílů budou adepti procházet podrobnou analýzou, zda jsou jejich sny a ambice reálné, či nikoli. Mnozí z nich absolvují také terapii s psychologem či koučem, aby si dokázali ujasnit své osobní priority a nasměrovali své snažení k reálnému cíli, uvedl PR koordinátor stanice Václav Mazánek. Účastníci si budou moci vyzkoušet práci svých snů, aniž by k ní měli například vzdělání nebo schopnosti. Zároveň ale budou muset absolvovat také zaměstnání, které je pro ně noční můrou.

V pořadu se objeví například i zpěvačka Lucie Bílá. (Foto: TV Prima)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).