Hlavní navigace

Prima si registruje ochranné známky připomínající nové magazíny

9. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prozatím nejzajímavějšími ochrannými známkami registrovanými v posledních týdnech českou komerční dvojkou se stala označení Prima Like, Prima Five, Prima Next, Prima Max a Prima Plus.

Nové ochranné známky Češi na cestách a Prima nápady si u Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) registrovala v uplynulých dnech společnost FTV Prima, provozovatel stanic Prima, Prima love, Prima Cool a Prima Zoom. Jak z názvu vyplývá, mohlo by jít o nový cestovatelský, potažmo hobby magazín. Vzhledem k tomu, že firma však dlouhodobě nové registrované známky nekomentuje, jak již několikrát DigiZone.cz sdělila mluvčí Marie Fianová, může jejich označení prozatím zůstat pouze v rovině spekulací.

Tipy C

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima oprášila projekt pátého televizního kanálu, chce se soustředit na zábavu

Prozatím nejzajímavějšími ochrannými známkami registrovanými v posledních týdnech českou komerční dvojkou se stala označení Prima Like, Prima Five, Prima Next, Prima Max a Prima Plus. Všechna ukazují na to, že by mohlo jít o jeden z připravovaných televizních projektů. Roušku tajemství už by mohla Prima odhalit v průběhu příštího týdne, kdy by se podle informací serveru DigiZone.cz měla konat nedávno odložená tisková konference. Mediální branže očekává, že televize zde představí svůj nový televizní kanál.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).