Hlavní navigace

Prima přesune Nikdo není dokonalý z úterního večera na pondělí

15. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 9. 2010

Od příštího týdne bude televize Prima vysílat svoji obnovenou zábavnou talk show Nikdo není dokonalý v pondělí večer a nikoli v úterý jako úvodní tři díly. Úterní večery totiž společně se čtvrtky vyhradí novému seriálu Cesty domů, kterým chce konkurovat velmi populární Ordinaci v růžové zahradě 2 na Nově. Nikdo není dokonalý tedy půjde v pondělí od 20 hodin proti dalšímu silnému seriálu Novy, Okresnímu přeboru.

K TÉMATU: Prima útočí na podzim řadou novinek. Bude ji to stát o polovinu více než obvykle

BRAND24

Poprvé se show Jiřího Krampola objeví v novém čase již příští pondělí a naváže na ni další nový zábavný pořad Primy, Skečbar se Zdeňkem Izerem a Nelou Boudovou. Jeho začátek Prima stanovila na 21:20 a v programových plánech jej charakterizuje jako „zábavný pořad Zdeňka Izera a Nely Boudové se spoustou skečů a scének z hospody U Kudrnáče“. Pondělní večery, které jsou tradičně slabé na sledovanost, tedy Prima věnuje plně televizní zábavě.

Konkurenční televize dávají v pondělí přednost seriálům. Televize Nova v pondělí vysílá zmíněný Okresní přebor, jehož sledovanost vysoce přesahuje milion diváků, ČT 1 zase Panoptikum města pražského, a od 27. září do tohoto času nasadí česko-slovenský seriál Kriminálka Staré město.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).