Hlavní navigace

Prima o Facebooku Coolu a erotických příspěvcích: Dáváme fanouškům, co chtějí

30. 9. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Oficiální profil stanice se v poslední době veze na vlně takzvaného fappeningu, tedy fotek odhalených celebrit a jejich videí, které unikly na internet.

Na Facebooku Primy Cool, tedy jejím oficiálním profilu na této sociální síti, se v posledních dnech a týdnech začaly objevovat příspěvky, které nemusí být každému fanouškovi stanice po chuti. Prima začala například umísťovat na profil cenzurované fotky takzvaného fappeningu, tedy obrázky celebrit, které byly odcizeny z jejich profilů a následně umístěny na internet k volnému stažení. Populární se staly nejen na takzvaných torrentech, ale i některých úložištích typu Ulož.to, Webshare.cz, Stáhni.to a podobně. Prima Cool přitom tyto fotky dávkuje sledovatelům postupně a kombinuje je i s dalšími příspěvky.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima Cool dostala dvousettisícovou pokutu za násilnou upoutávku na seriál Grimm

Někteří návštěvníci profilu této tematické stanice určené především mladým mužům, tuto skutečnost viditelně těžce nesou. Pod řadou příspěvků se objevují nejen souhlasné reakce, ale i řada těch, které politiku Primy, jež byla nastolena v poslední době, poměrně hlasitě odsuzují. Kdy se z téhle stránky stal zku**enej bulvár? napsal například včera pod příspěvek věnovaný nahotě Mily Kunis divák Michael Philipp, jehož komentář byl oceněn několika desítkami lajků. Následující post pak reagoval v duchu: Prima Cool se nakazila od tn.cz (zpravodajský portál TV Nova, pozn. red.) virem. V podobném duchu reaguje i řada dalších přispěvatelů.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Barrandov porazily v úterý Cool i Cinema, Primě pomohla fotbalová Liga mistrů

A jaká je oficiální reakce mediální skupiny Prima? Prima Cool se na obrazovce i Facebooku snaží své fanoušky bavit, čemuž odpovídají všechny aktivity, které Cool provázejí. Například zmíněné fotky odhalených celebrit odrážejí současný celosvětový trend, tyto fotky se objevují v médiích po celém světě a podle reakcí je vidět, že je o tento obsah zájem. Není ovšem pravda, že se soustřeďujeme pouze na tato témata. Pokud jde o strukturu obsahu, je to mix populárně vědeckých témat z produkce Primy Zoom, celebrit, co baví mladé lidi z produkce Prima Stylu a tematických seriálových témat vysílaných na Primě Cool, uvedla pro DigiZone.cz tisková mluvčí Marie Fianová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).