Hlavní navigace

Prima nasadí soutěž Chvíle pravdy a reality show Single Mums

3. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 6. 2008

Televize Prima se rozhodla, že vsadí opět na formát reality show a do svého schématu brzy nasadí hned dvě. Tou první, o které se hovoří již delší dobu, bude soutěž The Moment of Truth. V americké verzi může vyhrát soutěžící až půl milionu dolarů za podmínky, že ani jednou nezalže. Pravidla jsou jednoduchá. Moderátor aktérovi pokládá otázky, který pokud neodpoví pravdivě, v soutěži okamžitě končí. Ty jsou postupně čím dál tím osobnějšího rázu a přihlíží jim také celá rodina. Ukázku z americké Chvíle pravdy můžete shlédnout na serveru YouTube.

Reality show s originálním názvem Single Mums (Svobodné maminky) u nás zatím známá jako Změňte si svůj život, bude svobodným a rozvedeným matkám nového partnera. Prima už na tuto reality show započala castingy ve vysílání a informace jsou k dispozici také na jejich webových stránkách. Jak uvádí server Bleskově.cz, aby se opuštěné matky mohly soutěže zúčastnit, musí vyplnit rozsáhlou přihlášku do castingu a televizi mimo jiné sdělit výši svého měsíčního příjmu nebo velikost bytu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).