Hlavní navigace

Prima nabídne od dubna reportážní magazín Prima hodinka

19. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na patentový úřad dorazila k registraci také ochranná známka Hurá do zahrady. I za ní stojí komerční televize Prima, respektive její provozovatel, společnost FTV Prima.

Počínaje úterkem 7. dubna začne televize Prima vysílat nový magazín s názvem Prima hodinka. Vyplývá to z předběžných programových plánů stanice na 15. týden, které dnes byly zveřejněny. Prima hodinka bude mít své místo pravidelně v podvečerních hodinách. Vysílat se bude od 16:45 do 18:00. Prima tento pořad prezentuje jako živý reportážní magazín s výjimečnými hosty, pozoruhodnými postřehy, neotřelými moderátory a pozitivním pohledem na svět. Stejnojmennou ochrannou známku už si televize zaregistrovala u patentového úřadu. 16. března si Prima taktéž nechala zapsat označení Hurá do zahrady.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Všechny moje lásky zklamaly, Prima je přesune na středu. Cesty domů jen v pondělí

Stranou nezůstala ani konkurence, která si u Úřadu průmyslového vlastnictví nechala zapsat ochrannou známku Na baru. Ochranná známka Na baru se týká online talkshow na Nova Plus, sdělila redakci serveru DigiZone.cz tisková mluvčí televize Nova Anna Suchá. Registrace tohoto názvu až v tuto chvíli je poměrně překvapivá, protože nejsledovanější komerční televize vysílá talkshow na svém webu už od listopadu loňského roku. Její moderátorkou je Tereza Janáčová. Pořad se vysílá v přímém přenosu, později je k dispozici i záznam, a Janáčová si sem zve hosty, kteří by mohli diváky zajímat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).