Hlavní navigace

Prima na podzim: nové seriály i pokračování těch stávajících

2. 8. 2017
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ PRESSKIT – Diváci se mohou těšit na Michala Dlouhého v novém detektivním seriálu Kapitán Exner, pokračovat budou i seriály Modrý kód a Ohnivý kuře. Na obrazovky se vrátí i komediální Partička.

O zábavu by se měla postarat Pevnost Boyard a chybět nebudou ani stálice v podobě pořadů se Zdeňkem Pohlreichem nebo Show Jana Krause. Hodně sázíme na novou detektivku Kapitán Exner s Michalem Dlouhým v titulní roli. Vrací se oblíbené seriály Modrý kód a Ohnivý kuře, uvedl generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

ČTĚTE TAKÉ: Podzimní tisková konference televize Prima v obrazech 

Podzim na Nově: Čtvrtá řada Tvojí tváře, docu reality Malé lásky nebo druhá série Policie Modrava

Podzimní schéma České televize oživí První republika, Soudce AK a Trapný padesátky

Podzim na TV Barrandov: seriál Sousedé, volební speciál nebo soutěž Roztoč to!

Vaření, soutěž i napětí

Titulní role v seriálu Kapitán Exner se ujal Michal Dlouhý, postavu doktorky Gabriely Steinové ztvárňuje Vica Kerekes. Dvojici Exnerových podřízených, poručíků Beránka a Vlčka, hrají David Novotný a Jan Vondráček, patologa Arnošta Buble Arnošt Goldflam. Během dvanácti večerů se divákům představí postupně šest nově zfilmovaných klasických detektivních příběhů s kapitánem Exnerem v hlavní roli. Budou to: Osamělý mrtvý muž, Poslední pád mistra Materny, Denár v dívčí dlani, Znamení lyry, Na dosah ruky a Bláznova smrt.

Na podzim pokračuje seriál Modrý kód novými medicínskými případy v prostředí urgentního příjmu Nemocnice Rubava. Nově se diváci mohou těšit na herečku Bereniku Kohoutovou nebo herce Davida Gránského coby nové posily lékařského týmu. Další řadou pokračuje také seriál z gastronomického prostředí Ohnivý kuře. Také Ohnivý kuře je doplněno o celou řadu nových postav, jako například o bývalého ředitele domova důchodců a spisovatele Arnošta Krudence (Otakar Brousek) či mazanou Alenu Kociánovou (Martina Preissová). Objeví se také Kohoutův ztracený syn Broněk (Jindřich Žampa) s bývalou partnerkou (Kamila Špráchalová).

Pokračování soutěže Pevnost Boyard moderuje Libor Bouček, v roli otce Fura opět soutěžící potrápí Jan Rosák. Vrací se také show Prima Partička, ale v novém kabátě. Na podzim se rozjedou premiérové díly osvědčené Partičky ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl a hudební mág Marián Čurko. Pětici budou doplňovat na střídačku další stand-up komici, jako např. Jakub Kohák nebo Michal Novotný

Na podzim nebudou na Primě chybět ani pořady o vaření. Kromě nových dílů Ano, šéfe! se chystá Prima uvést na televizní obrazovky zbrusu novou školu vaření pod vedením Zdeňka Pohlreicha s názvem Zdeňkova akademie. Další novinkou z oblasti gastronomie je lifestylový pořad nejen o vaření Hrdina kuchyně s kuchařem Martinem Škodou a herečkou Marií Doležalovou

Novinky nejen na hlavní Primě

Prima Cool uvede nové díly Teorie velkého třesku, akční Prison Break: Sequel a samozřejmě nové díly Top Gearu. Prima love na podzim uvede Pobřežní hlídku a nebudou chybět Castle na zabití nebo Sběratelé kostí.

BRAND24

Filmovým fanouškům přinese kanál Prima Max premiéry filmů  Mission: Impossible 5, Královna pouště nebo Holky na tahu. Dále uvede romantického Anglického pacienta, dnes již klasického Kmotra 1 až 3, legendu První rytíř nebo akční komedie Policajt z Beverly Hills 1 až 3.

Novinky chystá i dokumentární kanál Prima Zoom. Srdcaři v Africe jsou český seriál, kdy český tým představí různá zákoutí Afriky. V osmi dílech vezmou tvůrci diváky na jih afrického kontinentu a kromě přírody představí i příběh, jako jsou např. pytláci na safari, jízda drezínou podél pobřeží JAR nebo lovci žraloků. Zázračná planeta II je seriál BBC a je pokračováním stejnojmenného seriálu. Projekt, který vznikal pět let a získal mnohá ocenění, je nejdražším přírodovědným dokumentárním seriálem, který kdy nechala BBC natočit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).