Hlavní navigace

Prima musela předčasně vyklidit Hotel Paradise. Prý kvůli bezpečnosti

16. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Štáb Primy i soutěžící se už přesunuli z Dominikánské republiky do Česka. Finále reality show proběhne v náhradních prostorách v Bratislavě.

Už podruhé musí televize Prima stěhovat účastníky svojí reality show jinam a dokončit ji v náhradních prostorách. Poprvé se tak stalo v roce 2005 u první řady VyVolených, podruhé nyní u Hotelu Paradise. Tentokrát však jde o stěhování na mnohem větší vzdálenost. Produkční tým a účastníci reality show se museli předčasně vrátit z Dominikánské republiky, kde se pořad natáčel. Finále Hotelu Paradise se odehraje v náhradních prostorách v Bratislavě.

K TÉMATU: Hotel Paradise se uvedl podle očekávání. Příliš nelákal: 164 tisíc diváků

BRAND24

Do slovenské metropole se stěhovali před sedmi lety i první VyVolení. Tehdy však nebyla tato reality show česko-slovenská, jako je tomu u Hotelu Paradise, který produkuje Prima společně se slovenskou televizí Joj. Důvod předčasného návratu štábu i soutěžících do Prahy není úplně zřejmý. Prima family o něm informovala v úterních zprávách, ale kromě „bezpečnostních rizik“ nesdělila nic bližšího.


Foto: FTV Prima

Hotel Paradise je považovaný za „nejsprostější“ českou reality show

„My jsme se rozhodli, že z bezpečnostních důvodů kompletní štáb a zejména soutěžící odvezeme domů z Dominikánské republiky o týden dříve,“ opakoval na dotazy médií programový ředitel Primy Petr Vladyka. Hotel Paradise nedosahoval příliš vysoké sledovanosti. Prima jej nejprve překvapivě nasadila na ženský kanál Prima love a na hlavním programu Prima family vysílala jen sestřihy toho nejzajímavějšího, i tak ale sledovanost jednotlivých dílů postupně klesla ze čtvrt milionu diváků na méně než 200 tisíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).