Hlavní navigace

Prima Max HD, Smíchov HD, Telka HD a další nově v digitální kabelové síti UPC

16. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přestože Telka a Smíchov vysílají vybrané nativní pořady ve vysokém rozlišení, tato skutečnost vedle loga zdůrazněna není. Platí to i pro Primu Max.

Kabelový operátor UPC Česká republika dnes zařadil do nabídky UPC Digital kanály Telka HD, Smíchov HD, Prima Zoom HD, Prima love HD a Prima Max HD. Jak upozornili v diskusním fóru DigiZone.cz jeho čtenáři, za tímto účelem byl o uplynulém víkendu otevřen nový digitální multiplex na frekvenci 562 MHz (kanál 32), který využívá modulaci 256 QAM. V Horizon boxu, který má naše redakce k dispozici, jsou programy Telka HD a Smíchov HD dostupné na programových pozicích 10 a 11, stanice Primy pak na 14 až 16.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Šéf kabelového UPC slibuje zákazníkům AMC, Film+ i H2 v HD kvalitě

Stanice Telka HD a Smíchov HD, respektive jejich programové pozice, prozatím nejsou opatřeny logy, ale pouze samotnými názvy, což platí i pro Primu love HD a Primu Max HD. U Primy Zoom HD je logo tohoto kanálu bez symbolu HD. Stanice byla přepnuta ze standardního do vysokého rozlišení. Přestože Telka a Smíchov vysílají vybrané nativní pořady ve vysokém rozlišení, tato skutečnost vedle loga zdůrazněna není. To platí i pro nový tematický kanál Primy, tedy filmovou a seriálovou stanici Prima Max.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).