Hlavní navigace

Prima love nasadí na všední podvečery proti Ulici kuchařský pořad s Jamie Oliverem

31. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Prima Group věnuje vaření podvečerní čas na dvou ze tří kanálů. Ve stejnou dobu jako Ulice půjde Prostřeno! na Primě family a Jamie vaří doma na Primě love.

Velkou kuchařskou ofenzivu proti dennímu seriálu Ulice na televizi Nova připravuje FTV Prima. Vedle úspěšného formátu Prostřeno!, který vysílá každý všední den od 18:00 Prima family, nasadí na Primu love od 18:30 pořad Jamie vaří doma se světově proslulým britským šéfkuchařem Jamiem Oliverem. Podle Anny Bezděkové z PR oddělení FTV Primy jej televize začne vysílat od příštího pondělí 5. listopadu.

K TÉMATU: Prima love dá slovenského Farmáře, soutěží v něm „indián“ Honza z české řady

BRAND24

“Slavný šéfkuchař Jamie Oliver nám předvede, jak si doma vypěstovat různé druhy ovoce a zeleniny a pak z nich navařit jednoduchá a lahodná jídla. Nejvíce přece chutnají plody z vlastní zahrádky!” přiblížila Bezděkovská obsah nového akvizičního titulu. Každá epizoda pořadu se věnuje využití jiné sezónní přísady. “Od brambor po pepř a od mrkve po cuketu, jahody či houby. Jamie předvede, jak si vyrobit vlastní kečup, koktejl z vodky a rebarbory nebo barbecue omáčku. Nabídne desítky receptů na výborná jídla,” slibuje Prima love.

Nasazení pořadu přímo proti seriálu Ulici není náhodné, nekonečný příběh na Nově totiž sledují především ženy a tvoří jeden ze tří pilířů sledovanosti této televize. Dalšími dvěma jsou Televizní noviny a seriál Ordinace v růžové zahradě 2.


Foto: FTV Prima

Prima love nasadí Jamieho Olivera proti seriálu Ulice na Nově, aby narušila jeho sledovanost

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).